Localització: Horta, Barcelona
Client: Private
Tamany: 205 m2
Duració: 2018-2021

El projecte se situa a la cantonada entre el carrer Encarnació i un passatge privat. El solar té forma triangular marcat per la geometria d’una antiga riera.

En planta baixa està la zona de dia. El rebedor comunica amb l’escala que recorre la mitgera amb les plantes superiors on estan la zona de nit amb les habitacions. Les estades s’organitzen al voltant d’un passadís central en la planta primera i la suite ocupa tota la planta segona.

La façana exterior combina grans obertures en planta baixa amb finestres que s’organitzen en un esquema vertical en les plantes superiors. La part opaca de morter blanc incorpora làmines verticals de fusta de pi que dibuixen de manera abstracta unes canyes de riera. Aquesta geometria es repeteix en el paviment de la coberta on hi ha un espai d’ús privat.

L’estructura i els tancaments de la casa es projecten amb un sistema mixt de fusta laminada i estructura metàl·lica. L’interior de la casa es protegeix des de fora amb aïllament de llana de roca i una capa de morter i fusteries d’alumini que no requereixen manteniment.

Crèdits:
Director: Xavier Vilalta
Cap de projecte: Candela Juan
Equip de treball: Dolors Ollero, Felipe Mira, Laura Pompei, Matej Munko